Hvor ligger vi, og hvordan ser vi ud?

Kronborghus' nuværende beliggenhed er opført i 2004 og ligger dejligt placeret med handicapvenlig indretning!

Kronborghus er beliggende tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport, adgang til E45, og omkringliggende grønne områder på en sidevej til Rønnebær Allé i Helsingør.

Selve bygningen er indrettet med fokus på at være handicapvenlig med elevator til indgangen, og ligger skærmet og afsides fra nærmiljøet, med eget lukkede grønne område.

Bo enhederne på Kronborghus er opdelt i 3 huse (grønt, blåt og gult), med adgang til de enkelte bo enheder via samme hovedindgang.

BO ENHEDER og BEBOERLEJLIGHEDER

I hver boenhed er der 7 beboerlejligheder, som alle har egen indgang via det fælles alrum med et moderniseret køkken, TV-område og spiseområde.

Hver bo enhed har eget vaskerum, hvor de 7 beboere får vasket tøj med hel eller delvis støtte fra personalet.

Alrummene er pt. i gang med også at blive moderniseret, med fokus på lys, ro, funktionalitet og hygge.

Hver beboer lejlighed er indrettet med et stort opholdsrum, soverum og stort handicapvenligt badeværelse.

Der er 5 store indbyggede skabe i hver lejlighed, samt værdi- og medicinskab med log-lås, samt et lille te køkken med 2 kogeplader, en køkkenvask og et lille køleskab. 

Derudover har alle lejlighederne adgang til egen lille terrasse, hvoraf de fleste vender ud til et skærmet grønt område med gode faciliteter!

Det er beboerne selv - i samarbejde med personalet og/eller pårørende, som sørger for indkøb til og indretning af lejlighederne.

FACILITETER PÅ KRONBORGHUS

Ud over de 3 adskilte bo enheder, indeholder Kronborghus en god lille idrætssal til boldspil, fest og anden leg, et fantastisk snoezelrum med musikstyret vandseng og diverse lyseffekter, samt et spa/massagerum med boblebad, lyd-, lys- og duft effekter, samt massagebriks, hvor beboerne har mulighed for at blive tilbudt pædagogisk massage.

Sidst, men bestemt ikke mindst - har vi vores fantastiske grønne område, som ligger fuldstændig skærmet af fra andre, og som indeholder hyggelige kroge, sansegynge, bålplads og shelter.

Alle bo enheder har egen terrasse, som alle vender ud mod området